ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΚΟΤΣΗ ΣΤΟN ALPHA

Ευχαριστούμε την εκπομπή Alpha Ενημέρωση και τον Ανδρέα Κημήτρη για την ευκαιρία να ενημερώσουμε το κοινό για τις πρωτοβουλίες του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για στήριξη όλων των Κυπρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Γενικός Πρόξενος Θεόδωρος Γκότσης αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα και τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού στην Παροικία μας, περιλαμβανομένων των δεκάδων χιλιάδων Κυπρίων πολιτών που διαβιούν στην Βρετανία.

Ευχαριστούμε την εκπομπή Alpha Ενημέρωση και τον Ανδρέα Κημήτρη για την ευκαιρία να ενημερώσουμε το κοινό για τις πρωτοβουλίες του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη (Cyprus Ministry of Foreign Affairs) για στήριξη όλων των Κυπρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Γενικός Πρόξενος Theodoros Gotsis αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα και τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού στην Παροικία μας, περιλαμβανομένων των δεκάδων χιλιάδων Κυπρίων πολιτών που διαβιούν στην Βρετανία.Σε στενή συνεργασία με την National Federation of Cypriots in the UK και την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου, μαζί ενωμένοι #ΘαΤαΚαταφέρουμε.#GettingThroughThisTogether fighting #COVID19 pandemic. #StayHome, #StaySafe, #Connect2CY, #ProtectEveryone.European Union in the UK LondonConsuls

Posted by Cyprus High Commission in the UK-Υπάτη Αρμοστεία Κύπρου στο ΗΒ on Thursday, 30 April 2020